Vendégségben Évánál!

Kedves Olvasó!

Ön az ÉVA APARTMAN-hoz nyitott be! Jó helyre jött, ha pihenni, kikapcsolódni, felüdülni  szeretne! A Balaton déli partjának egyik legkedveltebb üdülővárosában tölthet el néhány napot, hetet, de akár hosszabb időt is, ha minket választ.

Balatonboglár elég nagy város ahhoz, hogy sokféle szórakozási lehetőséget találjon benne, ugyanakkor vannak hamisítatlan falusi részei is, ahol a nyugalom, a csend és családias környezet a jellemző.

Az Éva Apartman egy nyugodt részen található, kis sétára a Balatontól, de kertjében saját medencével, jó technikai felszereltséggel, kábeltévével, wifi szolgáltatással.

Családja kényelmét szolgálja a belső parkolónk, a saját zöld terület, a kis játszótér. Hangulatos estékhez ajánljuk kerti grillezőnket, s mellé borospincénket a balatoni borvidék üdítő és tüzes borainak kínálatával.
Egész évben nyitva tartó, teljesen felszerelt, fürdőszobás, konyhás apartmanjainkba 2-20 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

Baráti társaságok, családok számára különösen jó ajánlataink vannak. Gyermekkedvezménnyel, alkalomra szabott megoldásokkal fogadjuk vendégeinket.

Az idén 26 éve, hogy turizmussal foglalkozunk. Hazai és külföldi látogatóink közül sokan már évek óta nálunk töltik balatoni nyaralásukat. Jöjjön el Ön is, az év bármely szakában szívesen fogadjuk!

Élvezze az ÉVA APARTMAN vendégszeretetét!

Várjuk Önt szeretettel!

Lubicsné Tarr Éva

Apartmanvezető